Fabrikken Unni har fået ny ejer

Fabrikken Unni overtages pr. 1. september af min mangeårige samarbejdspartner Martin Sørensen. Martin Sørensen har i forvejen virksomhederne MS Service Montage, Hyo-Nord, samt MS Spånteknik.

- Jeg har haft Unni i ni år, men er nu blevet 65 år og for nylig blevet pensionist, Jeg fortsætter i virksomheden på nedsat tid frem til januar 2016.

- Jeg har arbejdet sammen med Martin igennem flere år, både som primært montagefirma for Unni, samt underleverandør og maskinværksted. Så det er den vej, at overtagelsen og salget af Unni er kommet i stand.

Per Skov.

 

Det er med stor glæde at kunne føje Fabrikken Unni, som fremover slet og ret kommer til at hedde »Unni« til vores øvrige arbejdsområder, MS Service Montage, MS Spånteknik og Hyo-Nord.

- Det har været under opsejling længe. Jeg købte Hyo Nord sidste år og med Unni nu, ligger virksomhederne godt til hinanden, så vi har hele viften med produktion, salg og montage.

- Jeg har gennem årene haft et fantastisk samarbejde med Per. Vi er gode til at supplere hinanden, og det bliver en fornøjelse at arbejde under samme tag.

Overtagelsen af Unni sker officielt pr. 1. september. Med overtagelsen flytter virksomheden fysisk fra Vejle til Karup, men alle kontaktoplysninger vil være de samme. Der er fortsat tilknyttet webshop til både Hyo-nord.dk og Unni.dk og begge fortsætter pt. uændret.

 

Martin Sørensen

 

Om MS UniTek

HYO-NORD OPKØBT AF MS SERVICE OG MONTAGE

MS Service og Montage er stolte af opkøbet af Hyo Nord. Vi er sikre på at begge virksomheder integreret under en hat, vil være en væsentlig fordel for vore kunder. Hyo-Nord har gennem mere end 20 år har specialiseret sig i at fabrikere og sælge professionelle vand og doseringssystemer til landbruget, derfor har det været naturligt for os, at Hyo Nord skal agere i markedet som en selvstændig afdeling. Vi har egne montører og fingeren på pulsen ude på bedriften. Vores produkter henvender sig i høj grad til den moderne svineproduktion og flere produkter er udviklet særligt til de krav landbruget stiller. Vores produkter er derfor kendt for at være robuste, driftsikre, lette at betjene.

Vores samlede produktprogram består bl.a. af: Doseringssystemer for tilsætning af flydende additiver i vand til dyrehold fx syre til ph regulering, vitaminer, medicin el.lign. Der udover sælges systemet til fx sæbe og desinfektions. Systemet kan anvendes til alle dyregrupper. Drikkejernsanlæg for tilsætning af jernopløsning til smågrise. Systemet kan leveres med komplet vandforsyning til smågrise i farestalden.

Vi producere også vandstop og lækage-sikringssystemer til anvendelse i landbrug eller industri.

Vi sælger ligeledes pakkeløsninger med overbrusningssystemer til svineproduktion. Produkterne kan anvendes til iblødsætning, støvregulering eller adfærdsregulering, systemerne bidrager til en effektiv drift hvor produktionsresultaterne er afgørende.

Hyo Nord lagerfører et stort produktprogram af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser indenfor rør, fittings og ventiler i plast.

Hyo Nord er en seriøs og pålidelig samarbejdspartner.

SERVICE OG MONTAGE

MS service og montage har gennem mere end 10år arbejdet med montage inden for: Landbrug, vand, overbrusning, foderanlæg, inventar, højtryksanlæg Industri, trykluftanlæg, ventilation, opstilling af maskiner og indretning af værksteder.

Se hjemmeside: http://www.msservice.dk.

Eksempler på montage arbejde:

Landbrug

Vand, overbrusning, foderanlæg, inventar, højtryksanlæg

Industri

Trykluftanlæg, højtryksanlæg, ventilation, opstilling af maskiner og indretning af værksteder