HANDELSBETINGELSER

MS UniTek A/S
Industrivej 22
7470 Karup J
Danmark
CVR: 36545208
Kontakt: +4575801099 eller info@msunitek.dk

MSUniTek salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående betingelser er gældende pr 1/8-2013 og erstatter alle tidligere udsendte prislister. Alle priser er bruttopriser eksklusiv moms og i øvrigt iht. følgende generelle salgs- og leveringsbetingelser.

MS UniTek tager forbehold for trykfejl samt produkt- og prisændringer.

Generelle salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse såfremt der ikke foreligger skriftlig aftale mellem MSUniTek og køber om fravigelser.

Betaling

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

MS UNITEK A/S tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen, så længe ordren er på lager.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
MS UNITEK A/S
Industrivej 22
7470 Karup J
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Find vores fortrydelsesblanket her: Fortrydelsesblanket

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
MS UNITEK A/S
Industrivej 22
7470 Karup J

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Tegninger og produktinformationer

Tegninger, tilbudstekst, illustrationer samt tekniske specifikationer og andre produkt informationer mv. er vejledende og uden forbindende og MS UniTek kan ikke drages til ansvar for eventuelle fejl eller fejlfortolkninger.

Tilbud

Tilbud afgives med mellemsalg forbeholdt og gyldighed begrænset til det i tilbuddet anførte. MS UniTek forbeholder sig ret til at tilbagekalde et tilbud uden varsel.

Priser

Alle priser er eksklusiv moms og baseret på de på tidspunktet for tilbuddet kendte afgifter og materialepriser. Der tages forbehold for evt. regulering af disse.

Betalingsbetingelser

8 dage netto. Køber er ikke berettiget til at modregne med eventuelle modkrav, der ikke er skriftligt anerkendt af MS UniTek. Ved betaling efter forfald påregnes rente på 2% pr. påbegyndt måned.

Ekspeditionsgebyr

Ordrer modtaget under DKK 4.000 netto pålægges et ekspeditionsgebyr på DKK 90.

Leveringsbetingelser

Ab fabrik Karup (MS UniTek har ikke tegnet transportforsikring for alle leverancer).

Ved levering skal køber straks, inden det leverede tages i brug og senest 8 dage efter modtagelse, foretage forsvarlig kontrol af det leverede.
Såfremt der ikke foretages forsvarlig kontrol, eller der senere konstateres mangler/skader som kunne/burde have været påvist før ibrugtagning, er MS UniTek A/S ikke ansvarlig for eventuelle mangler/skader.

Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks efter manglen er eller burde være opdaget give MS UniTek A/S skriftlig meddelelse herom med angivelse af, hvori manglen består, samt dokumentation for hvilken leverance varen stammer fra.

MS UniTek A/S' ansvar for fejl og mangler er altid og i enhver situation begrænset til, efter MS UniTek A/S' valg og inden rimelig tid, enten at foretage omlevering eller afhjælpning. Køber kan ikke gøre andre mangelsbeføjelser gældende.

Har køber ikke inden 8 dage efter leveringsdatoen påberåbt sig en mangel overfor MS UniTek A/S, kan køber ikke senere gøre den gældende.

Leveringstid

Iht. aftale mellem køber og MS UniTek

Emballage

Paller og rammer faktureres til DKK 80 pr. stk. (Returnering kun efter aftale).

Returnering af varer

Modtages kun såfremt dette udtrykkeligt er aftalt og i så fald kun for varer MS UniTek fremstiller som standard varer der er returneret i original emballage og ikke har været monteret eller er blevet beskadiget på nogen måde. Kreditering vil ske til 80% af varens netto pris.

Øvrige betingelser

For leverancer eksklusiv montage gælder at alle øvrige forhold reguleres iht. NL92. Dog er det aftalt at punkt 11, sidste sætning samt punkt 13 og 14 ikke finder anvendelse.

For leverancer inklusiv montage gælder at alle øvrige forhold reguleres iht. NLM 94. Dog er det aftalt at punkt 45, sidste sætning samt punkt 47 og 48 ikke finder anvendelse.

Klagemuligheder - oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: