SMEDEARBEJDE

Hvad tilbyder MS UniTek
Hos MS UniTek tilbyder vi ALT inden for smedearbejde. Vi laver nemlig alle former for smedearbejde, og det der kommer ind af døren. Vi tilbyder at producere underleverandørarbejde fra enkel-komponenter til færdige delkomponenter. Vi skræddersyr løsninger efter behov. Det betyder, at vi ofte laver kundebestemte ting, og at du kan få lavet, lige det du ønsker, da vi har et maskinværksted, der kan producere emner til alle brancher.

Med vores rørlaserskærer bliver det muligt at lave flere opgaver på én gang. Det sparer dig både produktionstid og omkostninger. Derudover skal du ikke have andre leverandører ind over, da vi kan klare hele opgaven. Læs mere om rørlaserskæring her. 

Hos MS UniTek får du konkurrencedygtige priser og den ønskede kvalitet! Og så tilbyder vi rådgivning og udvikling, hvis du har brug for det.

Indenfor smedearbejde laver vi blandt andet rørlaserskæring, CNC-drejning, CNC-fræsning, manuel drejning, manuel fræsning, laserskæring, kantbukning og svejsning. Det er bare med at ringe for at høre, hvad vi kan lave for dig.

Eksempler på smedearbejde
Eksempler på smedearbejde vi har foretaget hos MS UniTek kan nævnes trampoliner, madrasser, klaplåg, inventarstumper mm. Vi laver eksempelvis også alt inden for special fremstilling til landbruget. Det kan være, at du har noget gammelt inventar, hvor de dele du står og mangler, er udgået. Det fremstiller vi gerne til dig! Vi skræddersyr nemlig løsninger, efter dit behov - det prioriterer vi højt hos MS UniTek.

Processen
Processen foregår på den måde, at du ringer til os, og så tager vi en snak om, hvad du gerne vil have lavet. Det er - næsten - kun fantasien der sætter grænsen. Vi er klar til at hjælpe dig!

Leveringstid
Vi leverer, når du har behov for det. Alt efter hvad vi kan følge med til.

Har du brug for professionelt smedearbejde?

Kontakt os endelig på tlf. +45 86 46 64 33, og så finder vi en løsning, der passer til dig. Vi er klar til at samarbejde om både store og små opgaver.

Vi foretager alt smedearbejde. Blandt andet svejsning. På billedet bliver en trampolin svejset sammen
Vi foretager alt smedearbejde hos MS UniTek. Blandt andet svejsning. På billedet bliver der svejset.