CNC-FRÆSNING

Hvad er CNC-fræsning?
CNC-fræsning foregår på en produktionsmaskine, som er computerstyret - heraf navnet CNC, som står for Computer Numerical Control. På maskinen kan der laves ensartede og komplekse dele i forskelligt materiale. Ved CNC-fræsning bliver der fræset i materiale, hvilket betyder, at der fræses/skæres materiale af en ting eller et emne. Det er lidt det samme som laserskæring, bare ved laserskæring bliver der brugt en laser til at skære med. Ved CNC-fræsning bliver materiale fræset af, for at få den rette formning.

Hvad tilbyder MS UniTek?
Hos MS UniTek kan vi fræse i alle slags materialer lige fra plastik, jern, aluminium til rustfrit stål mm. Der er ingen begrænsninger. Vi kan lave fræsning i 2D-effekt, hvilket gør, at vi kan lave rundinger, der er vandret. Vi kan også fræse i både flere og forskellige dybder.

Eksempler
Eksempler på CNC-fræsning kan både være store og små ting eller emner. Det kan for eksempel være forskellige motiver eller det kan være spor i aksler.

Processen
Processen for CNC-fræsning foregår på den måde, at du sender en tegning til os, som vi lægger ind i vores computerprogram til CNC-fræseren. Her bliver tegningen lavet om til værktøjsbaner, som CNC-fræseren kan fræse efter. Ved en CNC-fræser er der ingen manuel betjening, da den, som nævnt, er computerstyret. Det betyder, at en medarbejder kun lægger tegninger ind i computersystemet eller taster koordinator direkte ind i systemet. Herefter udfører CNC-fræseren selve fræsningsopgaven efter de værktøjsbaner, den har modtaget.

Leveringstid
Leveringstiden er hurtigst muligt! Men det kommer selvfølgelig an på ordrens størrelse, og hvor travlt der er ved maskinen.

Det kan være, at laserskæring eller rør-laserskæring passer bedre til det, du skal have lavet? Læs mere om laserskæring her eller rør-laserskæring her.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for at få et eller flere produkter fræset, eller du har spørgsmål til CNC-fræsning, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os på tlf. +45 86 46 64 33.

CNC-fræsning. Vi CNC-fræser hos MS UniTek. Få dit produkt fræset!
CNC-fræsning. Vi fræser det, du har brug for.