MANUEL DREJEBÆNK

Hvad er en manuel drejebænk?
En manuel drejebænk bruges til at dreje genstande. Det betyder, at genstanden drejer rundt, mens der bliver fjernet materiale fra genstanden, så den får den rette form. Ved en manuel drejebænk foregår arbejdet naturligvis manuelt. Det vil sige, at det ikke er en maskine, der foretager arbejdet, som det er gældende ved CNC-drejning. Når drejningen foregår manuelt, er det altså en af vores medarbejdere, der laver selve drejningen på maskinen. Det betyder også, at nøjagtigheden ikke kan være lige så stor, som når en genstand drejes på en CNC maskine. Men hvis du skal have lavet en enkelt genstand, der ikke er alt for kompliceret, er det faktisk nemmere at gøre det manuelt. Derfor foretager vi stadig manuel drejning hos MS UniTek

Hvad tilbyder MS UniTek
Hos MS UniTek kan vi foretage manuel drejning i næsten alle materialer. Det er lige fra aluminium, rustfrit stål, metal og til plastik. Ring til os og hør, om vi kan dreje en genstand i det materiale, du har brug for.

Eksempler på manuel drejning
Som nævnt, er det mere enkle genstande, hvor nøjagtigheden ikke er så stor, vi drejer på en manuel drejebænk. Vi kan dreje både store og små ting manuelt. Det kan eksempelvis være små skruer, der skal bruges i en model-plade eller et plastikrør, der er drejet, fordi der skal sidde en slange på selve røret. Ring til os, hvis du er i tvivl om, vi kan forme lige præcis den genstand, du har brug for.

Processen
Processen foregår på den måde, at du ringer til os for at afgive en ordre. Herefter sender du en tegning til os på det, du vil have drejet/formet. Vi former det og sender den formede genstand til dig. Nemmere bliver det ikke.

Leveringstid
Leveringstiden er hurtigst muligt - gerne inden for 24 timer. Det kommer an på ordrens størrelse og hvor travlt, der er ved maskinen.

Vi laver også computerstyret drejning. Læs mere om computerstyret CNC-drejning her.

Mangler du skruer eller rør, der er drejet?

Vi laver det smedearbejde, du har brug for. Kontakt os i dag på tlf. +45 86 46 64 33
og få et tilbud.

Manuel drejning. Vi foretager også manuel drejning
Manuel drejebænk. Vi laver også manuel drejning.