MANUEL DREJEBÆNK

Hvad er manuel fræsning?
Ved manuel fræsning bliver materiale fræset af et emne for at opnå den rigtige form. Manuel fræsning foregår manuelt i stedet for via et computersystem, som det er ved CNC-fræsning. Når fræsningen foregår manuelt betyder det, at en person står og drejer på nogle håndtag for at få maskinen tilpasset de rigtige mål, der skal fræses af. Det vil sige, at der er håndtag, hvor fræseren kan køre op og ned, ind og ud samt frem og tilbage for at få den helt rette indstilling. Ved manuel fræsning er det næsten umuligt at lave motiver og rundinger på et emne, fordi det kræver, at der skal drejes på to håndtag samtidig, og det er ikke nemt på en manuel fræser. Hvis der skal fræses motiver og rundinger mm gøres det på vores CNC-fræser.

Hvad tilbyder MS UniTek?
Hos MS UniTek kan vi fræse manuelt i alle slags materialer. Lige fra metal, rustfri stål, aluminium og til plastik. Ring til os og hør, om vi kan forme det materiale, du har brug for.

Eksempler på manuel fræsning
Manuel fræsning bruges når der skal fræses små stykker af et emne, fordi det er nemmere at gøre manuelt. Eksempelvis, hvis der skal fræses en millimeter af højden på et emne, så hæves bordet en millimeter og man er klar til at fræse millimeteren af. Det er en del nemmere, end at vi skal til at lave et program og få CNC-fræseren til at fræse emnet. Det vil sige, at det er mere enkle og ukomplicerede emner, der fræses manuelt.

Processen
Processen foregår på den måde, at du kontakter os, hvis du skal have formet et eller flere emner. Du sender tegninger eller mål på det, du skal have lavet. Vi klarer fræsningen og leverer ordren til dig.

Leveringstid
Leveringstiden er hurtigst muligt. Men det kommer selvfølgelig an på ordrens størrelse, og hvor travlt der er ved maskinen. 

Er du interesseret i at læse mere om CNC fræsning, kan du gøre det her.

Brug for smedearbejde?

Kontakt os på tlf. +45 86 46 64 33, hvis du har smedearbejde, vi skal lave for dig. Vi klarer alle opgaver til en fair pris, og vi har hurtig levering.

Fræser. Vi fræser, det du har brug for.
Manuel fræsning. Vi fræser, det du har brug for.