LASERSKÆRING

Hvad er laserskæring?
Ved laserskæring anvendes en laser til at skære emner ud. Når der anvendes en laser, bliver det muligt at skære meget præcis og detaljeret, og det er muligt at skære efter behov. Det betyder, at med laserskæring kan alt skæres ud - lige fra trekanter, rundinger og helt lige. Der er ingen begrænsninger. En laserskærer kan ikke læse tegninger, den kan kun læse og arbejde i tal. Det betyder, at det motiv du ønsker at få laserskåret laves om til skærefiler, hvilket vil sige, at dit motiv bliver omregnet til tal, så laserskæren ved, hvor den skal skære.

Hvad tilbyder MS UniTek?
Der findes forskellige laserskæremaskiner. Den vi har hos MS UniTek, er en Eagle fiberlaser på 4 kilo watt. Vi har en fiberlasermaskine, fordi den kører noget hurtigere end andre maskiner. Hos MS UniTek kan vi laserskære i alle former for ståltyper - lige fra rustfrit stål, aluminium og metal. Vi laserskærer ikke i plastik og træ. I tykkelsen kan vi laserskære i alt fra 1 mm og op til 20 mm. I længden er det max 3000 mm x 1500 mm.

Eksempler på laserskæring
Eksempler på laserskæring kan være forskellige motiver - eksempelvis dyremotiver. Typisk er det også motiver og emner til industri. På graveringsdelen kan det for eksempel være gravering af navne og dato på en æresport. Der findes næsten ikke det, vi ikke kan skære. Ring endelig til os, hvis du er i tvivl om, vi kan skære lige netop det, du har brug for.

Processen
Processen omkring laserskæring foregår på den måde, at enten sender du en tegning på det, du vil have laserskåret, og så laver en medarbejder hos MS UniTek tegningen om til skærefiler, eller også kan du få en medarbejder hos MS UniTek til at tegne og designe det, du har brug for.

Leveringstid
Leveringstiden er inden for 48 timer - alt afhængig af ordrens størrelse.

Er det en anden form for skæring, du er ude efter, tilbyder vi også rør-laserskæring og CNC-fræsning.

Få et uforpligtende tilbud på læserskæring

Kontakt os i dag på tlf. +45 86 46 64 33 for at få et uforpligtende tilbud på læserskæring af dine emner.
Vi kan hurtigt beregne tid og pris - I mange tilfælde kan vi levere indenfor 48 timer. Tryk på knappen nedenfor for at se hvor let du kan komme i kontakt med os.