RØRLASERSKÆRING

Hvad kan en rørlaser?
Ved brug af en rørlaser bliver det muligt at gøre savning, drejning, boring, fræsning og smigskæring af rør automatisk, mere præcis og meget hurtigere. Det betyder, at der ikke skal bruges tid på andre tilpasninger af dit emne, da emnet kommer færdig ud af rørlaseren. Rørlaserskæring kan derfor hjælpe dig med at forbedre dit produkt, reducere dine omkostninger og produktionstid samt minimere fejl.

Hvad tilbyder MS UniTek?
Hos MS UniTek har vi en Adige LT8.20 Fiber, hvor vi laserskærer med fiberlaserteknologi. I vores rørlaser er der indbygget et værktøjsveksel som gør, at vi kan skære, lave gevind, lave flowdrill, undersænke huller, rejfe huller, slå dupskruer og stelskruer i, lave tapsamlinger og meget mere. På grund af den store mænge udstyr, vi har i vores maskine, kan vi gøre et emne helt færdigt, når det ruller ud af maskinen. Vi rørlaserskærer i alle metal og ståltyper. Lige fra sort jern, rustfrit jern, aluminium, kobber og messing. Vi kan tage 6 meter rør ind og 6 meter rør ud.

Ved siden af har vi vores smedeværksted, hvor vi kan smede, lave drejning, kantbukning, fræsning, laserskæring + vi har vores maleranlæg, og vi kan også pulverlakere selv. Det betyder, at vi både kan tegne, producere og male, og derfor skal du ikke have fat i andre leverandører. Vi leverer det færdigt til dig. Derved sparer du både omkostninger, produktionstid og du får et fejlfrit produkt.

2D og 3D rørlaserskæring
Vi kan også udføre rørlaserskæring med den nyeste teknologi, da vi kan rørlaserskære i 3D og 2D. Når vi anvender 3D-skæring bliver det muligt at opnå en enestående ensartethed og præcision. Du kan forvente at få præcise hjørner og kanter uanset om det er runde-, firkantede-, trekantede- eller profilrør.

Med vores rørlaser, kan vi samle flere forskellige værkstedsopgaver i én opgave. Det er både en fordel for dig og for os.

Integreret spyd
I rørlaseren er der et spyd, som opsamler lasersprøjt når der skæres af runde rør. På den indvendige side af røret vil der ikke være lasersprøjt, og derfor kan rørlaseren sagtens bruges til produkter inden for levnedsmiddel- og procesudstyrsindustrien.

Leveringstid
Vi kan tilbyde ekstremt hurtig levering på både små og store ordrer. Det kan vi, fordi vi har biler til at køre rundt med ordrer, så vi kan levere direkte ved din dør.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os på mail eller telefon og få et skræddersyet tilbud på dit projekt. Vi leverer både små og store projekter indenfor alle brancher.