KANTBUKNING

Hvad er kantbukning?
Kantbukning går ud på at bukke kanter, som ordet også fortæller. Det kaldes også kantpresning. Når der skal udføres kantbukning sker det via et overværktøj og et underværktøj, hvor emnet bliver placeret i mellem de to stykker værktøj. Herefter sker bukningen via et stort tryk. En af grundene til at man kantbukker er, for at gøre pladeemnet stærkere. Ofte kan metalplader være bløde, men når de kantbukkes, bliver de en del stærkere.

Hvad kan MS UniTek tilbyde?
Hos MS UniTek kan vi bukke pladeemner, og vi kan fjerne skarpe kanter med vores Janglie kantbukkemaskine, som fungerer godt for os. På vores maskine kan vi bukke op, og vi kan lave forskellige profiler såsom at omfolde kanter. Vi kan kantbukke manuelt, men vi kan også tegne programmer, hvor maskinen selv går ind og laver en udregning på det, der skal bukkes. Det kan eksempelvis være, hvor stor pladen skal være, hvad der skal bruges, hvad der ikke skal bruges osv.

Hos MS UniTek kan vi kantbukke næsten alle materialer. Det er lige fra sort jern, aluminium, rustfri stål, kobber, messing og til nogle former for plastik.

Processen
Processen foregår på den måde, at du kontakter os, hvis du skal have kantbukket et emne. Du sender tegninger eller mål på det, du skal have lavet, og vi klarer bukningen og leverer ordren til dig. Nemmere bliver det ikke.

Vi får ofte skæreordrer, hvor emnet skal kantbukkes efterfølgende. Det er for at gøre det skårede emne stærkere.

Leveringstiden
Vi leverer inden for 48 timer alt afhængigt af hvor travlt, der er ved maskinen.

Læs om andre typer smedearbejde vi også foretager hos MS UniTek herunder rør-laserskæring, laserskæring, CNC-fræsning, CNC-drejning, manuel drejning og manuel fræsning.

Effektiv rådgivning

Ring til os på tlf. +45 86 46 64 33 og få effektiv rådgivning om
pladebearbejdning og kantbukning.

Kantbukning. Kantpresning. Vi bukker dine kanter