CNC-drejning

Hvad er CNC-drejning?
CNC-drejning minder en del om CNC-fræsning, som du kan læse om her. Forskellen på de to er, at ved CNC-drejning er det genstanden, der kører rundt, hvorimod det ved CNC-fræsning er værktøjet, der er i bevægelse og emnet, der ligger stille. Ved CNC-drejning er det værktøjet, der går ind og skærer i genstanden, mens genstanden drejer rundt. Maskinen går dermed ind og fjerner materiale og former genstanden til den ønskede form. Selve produktionsmaskinen er computerstyret - heraf navnet CNC som står for Computer Numerical Control. Der er således ingen manuel betjening, da maskinen laver arbejdet. Det er kun tegningen eller koordinaterne, som maskinen kører efter, der bliver tastet ind manuelt.

Hvad tilbyder MS UniTek?
Hos MS UniTek kan vi foretage CNC-drejning i forskellige materialer. Det kan være alt lige fra aluminium, rustfrit stål, jern og til plastik.

Eksempler
Eksempler på CNC-drejning kan være større og mindre huller. Det kan være bitte små ting som skruer, eller lidt større ting som for eksempel metalstolper. Aksler er også et typisk eksempel på, hvad der kan CNC-drejes. Ring til os, hvis du er i tvivl om, vi kan forme lige præcis den genstand, du har brug for.

Processen
Processen foregår på den måde, at du sender en tegning på det, du vil have lavet, hvorefter vi taster tegningen ind i vores computersystem. I systemet bliver tegningen lavet om til værktøjsbaner, som så bliver sendt til produktionsmaskinen. Herefter begynder produktionsmaskinen at forme genstanden til det, den er programsat til.

Leveringstid
Leveringstiden er hurtigst muligt - gerne inden for 24 timer. Det kommer an på ordrens størrelse, og hvor travlt der er ved maskinen.

Vi foretager også manuel drejning.

Har du brug for en bestemt genstand?

Vi laver lige det, du har brug for. Kontakt os i dag på tlf. +45 86 46 64 33 og få et uforpligtende tilbud.

CNC-drejning. Vi former til præcision
CNC-drejning. Her er en CNC-maskine i gang med at dreje et emne.