HVEM ER VI

Historien om MS UniTek
I 1997 blev Martin Sørensen, der i dag ejer MS UniTek, udlært maskinarbejder og fra 1997 og frem til 2002 kørte han rundt og foretog montage og serviceopgaver.

D. 1. april 2002 valgte Martin at starte som selvstændig og stiftede MS Service og Montage. Martin kørte udelukkende for landbrugsbranchen, hvor montage- og servicearbejde var omdrejningspunktet, hvilket han jo allerede havde stor erfaring med.

I 2011 begyndte Martin at lave rigtig meget underleverandørarbejde til f.eks. fabrikken UNNI, men det var ikke let både at lave underleverandørarbejde og samtidig køre rundt som montør. Så Martin ansatte sin første medarbejder, og ret hurtigt kom nummer to til. Da Martin fik meget underleverandørarbejde, oprettede han navnet MS Spånteknik ved siden af MS Service og Montage.

I 2013 opkøbte Martin Hyo Nord, som han allerede havde lavet meget montage arbejde for. Hyo Nord solgte landbrugsartikler som eksempelvis medicinblandere og doseringssystemer. MS Service og Montage overtog mange af produkterne fra Hyo Nord. Produkterne blev lavet lidt om og solgt i en forbedret udgave. Produkterne forhandler vi også i dag - find dem i webshoppen her.

I 2014 opkøbte Martin UNNI, som han også lavede rigtig meget montagearbejde for. UNNI forhandlede bl.a. overbrusningsanlæg, vand og alt muligt forskelligt rørføring i stalde. Disse produkter overtog MS Service og Montage også, og i dag sælger vi dem ligeledes i en forbedret udgave.

I 2015 blev det hele samlet under navnet MS UniTek, som du kender det i dag. Før i tiden hed det MS Service og Montage, MS Spåneteknik, Nyo Nord og UNNI. Det var lidt for langt, og derfor blev det hele samlet under de samme vinger.

I 2021 overtager Martin smedevirksomheden Vibodan Interior i Kølvrå og udvider igen MS UniTek. Vibodan Interior laver bl.a. understel til møbler som f.eks. kontormøbler og skoleborde. Opkøbet giver en ny vinkel til MS UniTek, der allerede har stor erfaring med smedearbejde, men hvor møbelindustrien er en ny branche, vi træder ind i.

MS UniTek i dag
I dag forhandler vi  landbrugsprodukter såsom medicinblandere, doseringssystemer, overbrusningsanlæg og meget mere. Vi foretager også montage-og servicearbejde, og så har vi to værksteder, hvor vi laver alt inden for smedearbejde – herunder også smedearbejde til møbelindustrien. Vi har hele viften med produktion, salg og montage.

Vi forhandler til syv eksportlande, og vi har en stor markedsandel i Danmark, da vi for eksempel er de eneste, der producerer elektroniske medicinblandere.

I dag er vi ca. 16 medarbejdere hos MS UniTek.

Ring til os

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, eller hvis vi kan hjælpe dig med noget.

Ejer og direktør, Martin Sørensen