Martin Sørensen har overtaget smedevirksomheden Vibodan Interior i Kølvrå og udvider dermed sin virksomhed MS UniTek.

Efter 36 år er det tid til ejerskifte hos Vibodan Interior i Kølvrå, der bl.a. laver understel til møbler som eksempelvis kontormøbler og skoleborde.

Martin Sørensen, ejer af MS UniTek, overtog virksomheden d. 1. marts 2021 og glæder sig til at påbegynde en ny rejse inden for møbelindustrien.

”Vibodan Interior er en spændende virksomhed, som vil give en ny vinkel til MS UniTek. Hos MS UniTek har vi stor erfaring med smedearbejde, men møbelindustrien er en helt ny branche, vi skal lære at kende, og det bliver rigtig spændende. Jeg ser meget frem til at blive en del af den industri” fortæller Martin Sørensen, som overtager de nuværende kunder og vil opretholde produktionen, som den er. Navnet vil Martin også beholde.

Beholder medarbejdere
Der arbejder fire medarbejdere hos Vibodan Interior, og de forbliver alle fire i virksomheden ”Det er medarbejdere, der har været en del af virksomheden i mange mange år. De har nogle kompetencer og en masse viden, som jeg ikke kan undvære fortæller Martin, der nu har ca. 16 medarbejdere under sig i MS UniTek.

Ikke første gang
Det er tredje gang, at Martin opkøber en virksomhed. I 2013 overtog han Hyo-Nord og i 2014 overtog han UNNI,  der i dag er samlet under navnet MS UniTek. MS UniTek er en virksomhed med forskellige grene, som både har et smedeværksted samt sælger og monterer landbrugsprodukter.

Større lokaler
På sigt skal produktionen hos MS UniTek på Industrivej i Karup flyttes ud på Håndværkervej i Kølvrå, hvor Vibodan Interior i dag har adresse.

”På Industrivej er lokalerne ved at være for små til produktionen, og jeg havde overvejet at udvide værkstedet, men så kom muligheden for at købe Vibodan Interior, hvor der er meget mere plads. Så det bliver rigtig godt at få produktionen
på Industrivej flyttet i større lokaler og slå det sammen med møbelproduktionen ude i Kølvrå” fortæller Martin. På Industrivej
skal værkstedet laves om til lagerbeholdning.

Til april næste år skal bygningen på Håndværkervej være helt færdig, og produktionen skal være fuldt installeret, for der har Martin Sørensen 20 års jubilæum.